MENÜ

Porszló - Club Thermal Kastély


MEGRENDELÉS

A Club Thermál Kastély Poroszlón, Heves Megye déli részén a Tisza-tónál, a település közepén helyezkedik el. A neoklasszicista stílusban épült épület két hektáros park közepén helyezkedik el. Az épület 2 emeletből áll. A földszinten elhelyezkedő hallban található a recepció és az ingyenesen igénybe vehető internet elérési pont. A földszint további helyiségei közé tartozik a játékszoba, ahol biliárd asztal, csocsó, valamint más, gyermekek és felnőttek számára is használható játékok vannak, illetve a wellness rész. A nyugodt környezet, a vidéki hangulatok, az érintetlen természet szépségei, a kisgyermekes családok részére is teljes biztonságot kínáló hatalmas parkunk a teljes kikapcsolódás, az aktív pihenés, a feltöltődés lehetőségét kínálják, mindezt természetesen a mai kényelmi színvonalon. Ha aktív módon szeretnék tölteni szabadidejüket a kastély parkja erre is lehetőséget ad, hiszen 10 pályás minigolf pálya, 2 kültéri ping-pong asztal, lengőteke, kispályás labdarúgásra vagy röplabdázásra alkalmas füves terület, gyermekjátszótér áll látogatóink rendelkezésére. Szép idő esetén a szabadtéri grillsütő és bográcsozó hely remek alkalmat kínál egy vidám baráti vagy családi este eltöltésére. Az üdülés alatt kedves vendégeink természetesen a legnagyobb biztonságban tudhatják értékeiket, mivel a teljesen körülkerített kastélyt 60 autó befogadására képes zárt parkoló, valamint elektromos kapu egészíti ki.

 

Szolgáltatásaik a következők:

ingyenesen igénybe vehetők :

 • zárt parkoló
 • kültéri és a beltéri medence
 • bográcsolásra kialakított terület
 • lengőteke
 • fitness terem


térítés ellenében vehetők igénybe:

 • infra szauna
 • alpha massage
 • jacuzzi
 • masszázs
 • jádeköves masszázs
 • minigolf
 • kerékpár kölcsönzés
 • napernyő kölcsönzés
 • a szobákban lévő légkondicionáló berendezés használata
 • hajókirándulás a Tisza tavon
 • szervezett látogatás a Hortobágyi Nemzeti Parkban Park
 • test pakolások (csokoládé, alga stb.)

további szolgáltatásaink:

 • röplabdapálya
 • ping-pong asztalok
 • játszótér és játszószoba
 • biliárd, darts, rex, csocsó
 • gyermekprogramik szervezése a kastélyon belül (animáció)
 • filmvetítés

 

Szobák:

A kastély főépülete és a mellette található apartmanház összesen 88 fő befogadására alkalmas. A főépületben a földszinten és a tetőtérben összesen 28, két, illetve négyfős szoba várja látogatóinkat. Minden szobánk saját, fürdőkádas fürdőszobával rendelkezik. A szobák felszereltsége: francia ágy, két fotel-ágy, tv, hűtő, dohányzó asztal, két puff, légkondicionáló. A kastély területén négy 4-6 fős 70 m2-es apartman található, melyet elsősorban családok figyelmébe ajánlunk. Az apartmanok kétszintesek, a földszinten található az előszoba, a kádas fürdőszoba, a teljesen felszerelt, önellátásra alkalmas konyha étkezővel, a nappali kétszemélyes kinyitható kanapéval, a terasz, a tetőterében pedig franciaágyas szülői hálószoba, valamint kétágyas gyerek hálószoba helyezkedik el. A földszinti terasz közvetlen kertkijárattal rendelkezik, így akár a szabadban is elfogyaszthatja reggelijét, vacsoráját, miközben gyermekei a pázsiton hancúroznak.

 

Wellness:

A hall mögül nyílik a kastély beltéri, melegvizes 9,6×4,6 méteres fedett medencéje (mélysége 1,20m), itt található továbbá a fitness terem és a wellness részleg is.

A fürdő- és termálkultúra évszázados magyar hagyományaira építve mi is valljuk, hogy egészségünkkel való törődés, a mindennapok fáradalmainak kitett testünk ápolása, kényeztetése egyben lélekben is megújítja az embert. Ennek szellemében szállodánkban jelenleg melegvizes medence, az izmokat ellazító pezsgőfürdő működik. A mindennapok során felhalmozódott méreganyagok eltávolítását segíti az infra-szauna, valamint a különleges, a masszírozás és a szaunázás előnyeit egyesítő alpha masszázs gép. Természetesen a hagyományos, gyógy-vagy frissítő masszázs igénybevételére is van lehetőség, melyet különböző test-pakolásokkal egészülhetnek ki (csokoládé, alga, stb.) sőt a megfáradt ízületek regenerálására immár a jádeköves masszázságyunk is vendégeink rendelkezésére áll.  A kastély bejáratával szemközt 9×4 m kültéri medencében (mélysége 1m - 1,20m) frissülhetnek fel a nyári melegben a szálló vendégei.

 

Gasztronómia, konferencia és meeting:

A kastély területén közvetlenül a park bejárata mellett, önálló épületben 200 m2-es étterem, akár 130 főt kiszolgáló konyha található, ahol helyi és tájjellegű ételeket kínálunk. A vidék mindig is nevezetes volt friss, jó minőségű mezőgazdasági termékeiről, ez a titka egészséges és bőséges fogásainknak, melyeket a környék híres boraival (egri és debrői borok) együtt kínálunk. Az étterem szolgáltatásait vendégeink önállóan is igénybe vehetik, de lehetőség nyílik a félpanziós ellátásra is. Az épület első emeletén 300 m2 nagyságú konferenciaterem helyezkedik el, mely igény szerint szekcionálható (150-150 m2 helyiségre).

Vállaljuk esküvők, baráti összejövetelek, kisebb vagy akár nagyobb konferenciák és továbbképzések, tréningek teljes körű lebonyolítását. Szobafoglalással rendelkező, konferenciára vagy tréningre érkező vendégeink ingyen vehetik igénybe a konferenciatermet, melyhez gratis biztosítjuk a projektort, vetítővásznat, flipchartot, Tv-t, videót, lejátszókat és az internetelérést. Szobafoglalás nélkül a fenti eszközök térítés ellenében vehetők igénybe.

 

Árak

MEGRENDELÉS


Elő és utószezon szobára és ellátásra lebontva forintban
2012. január 1. – 2012. április 30. ( előszezon) kivétel ünnepek
2012. október 1. – 2012
. december 20. ( utószezon) kivétel ünnepek
Az ünnepek minden esetben a főszezoni árakkal megegyezőek.

 

Egyágyas szoba
fő / nap

Kétágyas szoba
2 fő / nap
Franciaágyas/

külön ágyas

3 ágyas szoba
/ 3 fő / nap

4 ágyas szoba
4 fő / nap

Apartman
4 fő / nap

Reggelivel

20350,-

23800,-

30700,-

37600,-

40000,-

Félpanzióval

23700,-

29200,-

38800,-

48400,-

49200,-

Megjegyzés:

--

Pótágy: 3000 Ft

+ étkezési árak.

Pótágy: 3000 Ft

+ étkezési árak.

Pótágy: 3000 Ft

+ étkezési árak.

Pótágy: 3000 Ft

+ étkezési árak.

Középszezon

2012. május 2. – 2012. június 19. ( középszezon) kivétel ünnepek
2012. szeptember 1. – 2012. szeptember 30. ( középszezon) kivétel ünnepek
Az ünnepek minden esetben a főszezoni árakkal megegyezőek.

 

Egyágyas szoba
fő / nap

Kétágyas szoba
2 fő / nap
Franciaágyas/

külön ágyas

3 ágyas szoba
/ 3 fő / nap

4 ágyas szoba
4 fő / nap

Apartman
4 fő / nap

Reggelivel

21400,-

25200,-

32800,-

40400,-

42000,-

Félpanzióval

24750,-

30600,-

40900,-

51200,-

54000,-

Megjegyzés:

 

Pótágy: 3400 Ft

+ étkezési árak.

Pótágy: 3400 Ft

+ étkezési árak.

Pótágy: 3400 Ft

+ étkezési árak.

Pótágy: 3400 Ft

+ étkezési árak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyermek ára 0-6 éves korig ingyenes, 6-14 éves korig 50 %. Apartmanban a 4. főtől a gyerekár számolandó, ha a 4. gyermek!

 

Kistestű kutya csak az apartmanba hozható!

ÉTKEZÉSI ÁRAK :

A reggeli benne van a szobaárban.

Pótágy esetében: 890,-Ft/fő/nap a reggeli.

Vacsora Ára (menüválasztásos, tányérszervizes): 1.490 Ft/ fő /nap

Az IFA külön fizetendő: 400,-Ft/fő/éj

LÉGKONDICIONÁLÓ benne van az árban.

A megrendelt szálláshely az érkezés előtt 30 nappal mondható le kötbérmentesen.
30 – 14 nap között 30 %
14 - 7 nap között 80 %
7 - 0 nap között 100 %

A megadott árakból elő és utószezonban nászutasoknak és nyugdíjasoknak 10 % kedvezmény.

MEGRENDELÉS

 

Lemondási feltételek:

- 30 nappal előtt kötbérmentes

- 30-14 nap között 30%

- 14-7 nap között 80%

- 7-0 nap között 100%

Asztali nézet