MENÜ

Kenyai utak

 

kenya

 

Vadregényes tájak, csodás, kristálytiszta tenger, egy felejthetetlen egzotikus nyaralás – ilyen élményekkel tér haza az, aki úgy dönt, a borús télből a nyárba menekül, és úticélként Kenyát választja. Az afrikai országban pedig számos lehetőség közül választhat, aki csak pihenni szeretne, az is remek szállodákat, ajánlatokat talál a Best Reisen egzotikus katalógusában, de aki ennél is többet szeretne látni, annak a szafari-kirándulással kombinált ajánlat lesz a legjobb megoldás. Hetente indítunk közvetlen charterjáratokat Kenyába, szerdai indulással. Az utazást a Travel Service légitársaság gépeivel biztosítjuk

 

Szállodák Kenyában

A kínálatunkban lévő, nagyszerű minőségű négy-, ötcsillagos szállodák mindegyike a csodás, fehér homokos partjáról híres déli parton található. A Mombassa városához közel eső Diani strandokon lévő szállodákban garantáltan elégedett lesz: remek szolgáltatások, számos sportolási és szórakozási lehetőség, éttermek, bárok, kávézók várják azokat, akik kenyai utazás mellett döntenek. A hotelek félpanziós, teljes panziós vagy all inclusive ellátást biztosítanak. A strandon, valamint a hotelek kertjeiben lévő medencék partján ingyenes a napágy és strandtörölköző használata.

 

 

Fakultatív kirándulások Kenyában

Aki a tengerparti pihenés mellett szeretne egy kicsit többet is látni az országból, annak érdemes megtekintenie a fakultatív programajánlatainkat, melyek között van táncesttel színesített kulturális jellegű program, városnézés, hajós kirándulás felszíni búvárkodási lehetőséggel, vacsorával, vagy akár kisebb szafari-programok is. Az egyik legizgalmasabb ezek közül Mombassa városának megtekintése, mely során a számos történelmi emlék megtekintése után egy fafaragóműhelybe is ellátogatnak a program résztvevői. Aki pedig a víz alatti világot szeretné megismerni közelebbről, annak a hajókirándulásos program javasolt – csodás színes élővilág, megannyi korall várja azokat, akik erre a fakultatív kirándulásra fizetnek be.

 

 

Asztali nézet