MENÜ

Fertőboz - Gloriett Panzió

 

 


 


1856-ban a hegyen szálló épült - ez a mai Gloriett Panzió - a lábánál kisebb fürdo létesült; a szállóhoz szivattyúkkal nyomták fel a vizet és az itt muködo fürdohöz omnibuszok jártak ki Sopronból. Napjainkra a Ferto vize visszahúzódott, a tó medrének nagy részét nádasok borítják. A szálló épülete sokféle funkciót ellátott: volt iskola, tanítói lakás, laktanya, kollégium, kultúrház. Az 1980-as évektol ismét turistaszállóként muködött.

Szobák:

A Panziót 2000-ben felújították, átépítették, ennek eredményeképpen 2, 3, 4 ágyas szobákban és 4 db apartmanban 50 fo elhelyezésére van lehetoség. Minden szoba zuhanyzós fürdoszobával felszerelt.

Étterem:

A panzió földszintjén található étterem 50 fo teljes ellátását tudja biztosítani.

Kerthelyiség:

Az épület udvarában kerthelyiség és gyerekjátszótér található. A területen szalonnasütés, igény szerint falusi disznóvágás, tájjellegu borkóstolás, kerékpáros-, és gyalogtúrák illetve különféle kulturális programok rendezhetok.

Egyéb szolgáltatás:

Szolgáltatásainkat kerékpár-kölcsönzési lehetoséggel bovítettük. Vendégeink így rövidebb vagy akár hosszabb túrákat is tehetnek a tavat körülölelo kerékpárúton.

 

Lemondási feltételek

Az érkezést megelőző 60. napig a lemondás kötbérmentes.
30 napon belül történő lemondás esetén a visszamondott szállásdíj 50%-a, 7 napon belül történő lemondások esetén a visszamondott szolgáltatások árának 100%-a a kötbér mértéke, kivéve a vis maior eseteket.

Asztali nézet